Här har du möjlighet att få en inblick i Cuñaindianernas liv idag, deras historia, mytologi och att få veta allt om Cuñakvinnornas stora passion, att sy vackra molas.
Deras skicklighet och berömmelse i att använda sax, nål och tråd och deras fantastiska kreativitet har gjort att deras molas finns representerade på museer i London (British Museum), Berlin, Basel, Hamburg, München, Paris, Madrid, New York, Los Angeles m.fl.
De finns också i många samlares ägo och kanske snart i din… I Butiken så har du i alla fall den möjligheten. Om du går in på Kunder så kan du se att du är långt ifrån ensam om att tycka att molas är vackra.

Vill du veta mer om Andema Gallery och policyn när det gäller "fair trade" eller om du vill ta kontakt, så klickar du på Om Andema. Under Att Sy kan du få se steg för steg se hur de syr sina molas, så att du själv kan prova (om du har gott om tid!!).
Du kommer också att få veta mer om Cuñaindianernas bruk av dopning men i "naturlig" form, om deras terapeutiska arméer som botar allt från snuva till depression (du behöver dock tillgång till en medicinman, om det ska funka) och mycket, mycket mer.
Som sagt välkommen in!!